Uitverkocht / No stock. 

De Brompton Nickel Edition. Waarschijnlijk de meest stijlvolle Brompton ooit gemaakt. Smaken verschillen, maar opvallen doe hij! Technisch heel knap gemaakt en bovendien Brompton duurzaam.

50 micron elektrolytisch vernikkelt

Het frame van deze Special Edition Brompton is elektrolytisch vernikkelt met een laagdikte van 50 micron. Een van de hoogste laagdiktes mogelijk. Een techniek die veel wordt toegepast in de maritieme wereld en binnen de mijnbouw, vanwege de zeer slijtvaste en corrosie werende eigenschappen. De duurzame Brompton wordt zodoende nog duurzamer. Daarnaast zorgt het vernikkelen daarnaast gewoon voor een zeer unieke hoogglans afwerking.

Black Edition

Om het vernikkelde hoofdframe nog meer te laten spreken heeft Brompton er voor gekozen om de rest van de fiets als zogenaamde ‘Black Edition’ af te werken. Alle andere onderdelen op de fiets zijn dus zwart afgewerkt. Dit zorgt voor een prachtig contrast met het hoogglans nikkel.

De Nikkel Edition Bromptons hebben een vanaf prijs van € 1985,- en zijn alleen als 6 versnellingsvariant te krijgen.

De Nikkel Edition is slechts in beperkte oplage geproduceerd en dus ook maar beperkt op voorraad. Voor de actuele voorraad kunt u het beste even telefonisch contact met ons opnemen. 020-4112099